söndag 24 april 2011

BURNNNNN



Hejsvejj, idag var det mulet och därför tänkte vi att vi inte behövde så hög solskyddsfaktor...hmm... ni kan ju gissa hur det gick! BUUUUURRRRRN! Åh vad det svider hahah. Just nu har vi duschat och ska smörja oss några gånger, och slappa lite på rummet (det regnar nu) med våra älsklingschips!<33333333 We are in love!

Ps. Juste, idag har vi känt oss som kändisar! Det var jätte många som tog kort på oss, några försökte va lite diskreta och några gick fram och satt sig bredvid oss haha. Jag förstår inte varför man vill ha en blek, halvt naken svenne i sin kamera?! Den frågan får vi nog aldrig svar på...
See You Later Alligator!!!

5 kommentarer:

  1. Hejsan Hanna och Ida hoppas ni har det bra det har jag iaf här i Berlin:)

    Hej Då nu ska jag äta chips och Wasabi /Oscar

    SvaraRadera
  2. Jag har varit på Zoo idag vad har ni gjort?Juste det står ju bling blong sjong kalle kalle kutta eehahheeaah

    SvaraRadera
  3. Hej du plutten, vi har varit på stranden först, sen va vi på ett shopping center som heter Central Festival och åt mat och glass :-) / Hanna & Ida

    SvaraRadera
  4. Vad roligt då! Vi har tittat på Berlin muren och museum om förintelsen. (Det söög) Mamma och pappa tycker det var intressant.

    SvaraRadera
  5. haha låter kul de, tur att inte Hanna var med då, hon hade nog inte tyckt det va särskilt intressant att titta på massa gamla byggnader ;)

    SvaraRadera